2020. június 04. Csütörtök | Bulcsú napja
LHI - Living Home Ingatlan
Budapest III. kerület, Kenyeres u. 15   |   Telefon:  06-1-242-0808    |   www.lhi.hu
Ingatlan értékesítés - Megbízás
Ingatlanát szeretné eladni - bérbeadni? Engedje meg, hogy segítsünk!
Kérjük, küldje el az ingatlan adatait és értékesítőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Megbízás alapadatai

Megbízás jellege:
Eladnám
Bérbeadnám
Ingatlan típusa:
Megye:
Település/Kerület:
Pontos cím:

Ingatlan leírása:

Információk:

Ingatlana eladását - bérbeadását bízza szakértőre! Ingatlanirodánk szívesen segít Önnek az értékesítésben, ha ingatlanát szeretné eladni - bérbe adni. Az adatlap elküldése után tájékoztatjuk az értékesítés feltételeiről.

Kérjük, küldje el az ingatlan adatait és értékesítőnk rövid időn belül a megadott elérhetőségein felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hol és milyen típusú ingatlant szeretne értékesíteni?: Kérjük, itt adja meg, hogy milyen típusú ingatlant szeretne értékesíteni és hol helyezkedik el az ingatlan.

A pontos címnél elég, ha az utcát megjelöli. Amikor értékesítőnk felveszi, Önnel a kapcsolatot és egyeztetnek időpontot az ingatlan megtekintésére, akkor pontosítják az ingatlan címét.

Ingatlan leírása: Itt egy rövid tájékoztatást írhat az értékesítendő ingatlan legfontosabb jellemzőiről, mely alaptájékoztatást nyújthat az irodánknak az ingatlanról.
Az Ön adatai

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:


Kérjük, hogy elérhetőségeit itt adja meg, mely alapján értékesítőnk felveheti Önnel a kapcsolatot. Az itt megadott adatait bizalmasan kezeljük.