2020. április 06. Hétfő | Vilmos, Bíborka napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
Hirdetési szabályzat

Aki a sokingatlan.com oldalaira apróhirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez el, illetve helyeztet el, egyben magára nézve kötelezően elfogadja a jelen hirdetési szabályzatot.

A sokingatlan.com ingatlan hirdető portál üzemeltetője: Immoverzum Bt. a magánhirdetőknek az alábbi Hirdetési szabályzatot teszi közzé. Kérjük, mielőtt az oldalon regisztrálna, olvassa el Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatunkat. A Hirdetési szabályzat a magánhirdetők által a portálon elhelyezett ingatlan hirdetésekre vonatkozik. A magánhirdetők a regisztrálást követően helyezhetnek el hirdetést. A regisztráció díjmentes.

A magánhirdetők a portálon való regisztrációjukkal magukra nézve kötelezően elfogadják a portál Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatát. A portál és a regisztrált magánhirdető között a regisztrációval egy felhasználói szerződés jön létre. A felhasználói szerződés értelmében a portál által kínált hirdetési lehetőséget és szolgáltatástartalmakat csak és kizárólag az ingatlan hirdetés elhelyezésére és annak megjelenítésére lehet használni, az általánosan is elfogadott internet etikai kódexben foglaltak szerint. A szerződés értelmében a sokingatlan.com oldala lehetőséget kínál minden magánfelhasználónak, hogy ingatlan hirdetését, a mindenkori Hirdetési szabályzatban és Hirdetési ajánlatban szereplő módon és a díjszabásnak megfelelően elhelyezze az oldalon. A sokingatlan.com fenntartja magának a változtatás jogát, hogy a portálon közzétett Hirdetési szabályzatot és Hirdetési ajánlatot a későbbiekben módosítsa. A változásokat a portálon az új Hirdetési szabályzatban és Hirdetési ajánlatban közzé teszi. Továbbá fenntartja magának a jogot, hogy a magánhirdetőknek kínált szolgáltatások tartalmát megváltoztassa és visszavonja a díjmentes hirdetésfeladás lehetőségét. Erről időben figyelmeztet és tájékoztat, minden magánfelhasználót az e-mail címére küldött üzenetben és a portálon is közzéteszi a változásokat.

A portálon feltöltött hirdetések tartalmáért minden felelősség a magánhirdetőt terheli és az ezekből más harmadik félnek okozott károkért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. A sokingatlan.com üzemeltetője az oldalon elhelyezett hirdetéseket és azok tartalmát folyamatosan ellenőrzi. A szabálytalan hirdetéseket töröljük a rendszerből. A Hirdetési szabályzat megszegése, vagy egyéb módon való kijátszása a portál használatától és a hirdetések megjelenítésétől való eltiltással járhat és súlyosabb esetben további jogi következményeket vonhat maga után. A portál Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatának sorozatos megszegése letiltással járhat, melyben a magánhirdető több hirdetést a portálon nem helyezhet el.

Az ingatlan hirdetésre, feltöltött képekre és egyéb reklámokra vonatkozó szabályok:


A sokingatlan.com a magánhirdetők számára 1 aktív, díjmentesen elhelyezhető használt ingatlanra vonatkozó hirdetést engedélyez. Az új építésű ingatlan hirdetésfeladása és a kiemelési szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe. A hirdetés feladásához regisztrálnia kell minden felhasználónak. A regisztráció díjmentes!
A regisztráláskor meg kell adnia nevét, e-mail címét és telefonszámát. A nem megfelelően kitöltött adatokat a rendszer nem fogadja el és automatikusan törli a felhasználót. A hirdetés feladásakor kiválaszthatja, hogy a neve is megjelenjen a hirdetése mellett, vagy csak a telefonszáma legyen látható az érdeklődők számára. A magánhirdetők az ingyenes hirdetéshez díjmentesen fotókat tölthetnek fel. A feladott hirdetés 30 napig aktív, de korlátlan alkalommal hosszabbítható, módosítható. A hosszabbítás idejéről a rendszer egy automatikus e-mail üzenetben küld tájékoztatást. A hirdetés hosszabbítása a rendszerbe való belépés után lehetséges. A belépést követően megjelenik a feltöltött hirdetés adatlapja és a felette lévő Hirdetés meghosszabbítása menüpont segítségével meghosszabbíthatja hirdetését újabb 30 nappal. Véglegesen törölni szintén itt lehet a Hirdetés törlése menüpont segítségével.

A portál használatához és az ingatlanok értékesítéséhez sok sikert és jó munkát kíván minden felhasználójának a sokingatlan.com.

Sokingatlan.com
Ügyfélszolgálat:
H-P 8.30 - 16.30 óra között
Tel: +36-1 / 231-0744
Fax: +36-1 / 253-0255
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com