2020. június 04. Csütörtök | Bulcsú napja
Bejelentkezés   -   Hirdetésfeladás   -   Magánszemélyeknek
A hirdetés módosításához, törléséhez először jelentkezzen be a rendszerbe, ha elfelejtette jelszavát kérjen, jelszó emlékeztetőt.
Ha még nem regisztrált a hirdetés feladáshoz először regisztrálnia kell.
Belépés

E-mail cím:
Jelszó:
Információk:

Itt tud belépni a rendszerbe, ha előzőleg már regisztrált a portálon. A feladott hirdetését belépés után módosíthatja, törölheti, vagy új hirdetést adhat fel, esetleg kiemelési szolgáltatást rendelhet. Kérjük, adja meg e-mail címét és jelszavát, amivel már előzőleg regisztrált a rendszerbe. Ha jelszavát elfelejtette, válassza a jelszó emlékeztetőt.
Elfelejtett jelszó

E-mail cím:
Kérjen, jelszó emlékeztetőt, ha elfelejtette a regisztrációnál megadott jelszavát. Kérjük, adja meg e-mail címét, amivel előzőleg regisztrált a rendszerbe és megküldjük Önnek a jelszavát.
Regisztráció

E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:
Név:
Telefonszám:
Telefonszám2:
Személyes adatok megjelenítése:
(pipált - igen  /  üres - nem)

A regisztrációhoz véglegesítéséhez szükséges, hogy tájékozódjon: GDPR adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

 • 16. életévemet betöltöttem, vagy a fent megadott adatokkal azonosítható 16. életévét be nem töltött magánszemély törvényes képviselője vagyok

 • a szolgáltatással kapcsolatos fenti feltételeket, valamint a Hirdetési Szabályzatot és az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom, a bennük foglaltakat kötelezőnek ismerem el, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az IMMOVERZUM Bt. a sokingatlan.com szolgáltatásához kapcsolódóan a fent megadott személyes adatokat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


 • Hirdetés feladáshoz előzőleg regisztrálnia kell a rendszerbe.
  Magánszemély egy hirdetést adhat fel díjmentesen!


  Ha még nem regisztrált kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat. Regisztráció után rögtön feladhatja hirdetését.

  Díjmentesen feladott hirdetése a feladás és aktiválás után 30 napig lesz érvényes, melyet korlátlan alkalommal meghosszabbíthat.

  A regisztrációval kijelentem, hogy a portál szabályzatát és a hirdetési feltételeket megismertem és azokban foglaltakat elfogadom.