2020. április 06. Hétfő | Vilmos, Bíborka napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
Bemutatkozás

A portál célja, hogy minden ingatlan kategóriában országosan minél nagyobb adatbázis tartalomból tudjanak keresni a látogatók az aktuális eladó-kiadó ingatlan ajánlatok között. Felhasználóinknak széles hirdetési lehetőséget kínálunk a hirdetések elhelyezésére és az egyedi reklámok megjelenítésére egyaránt. Szeretnénk, ha hirdetőink, mind a Magánszemélyek, mind a Közvetítőirodák és az Ingatlanfejlesztők könnyebben megtalálnák a portál segítségével a potenciális ingatlankeresőket.

Ennek érdekében a 2007 májusában elindított sokingatlan.com oldalát nem tovább fejlesztettük, hanem egy teljesen új portált a sokingatlan.com (2) fejlesztését kezdtük el 2008-ban, melyet 2009 áprilisában indítottunk el. Az új programozással, új dizájnnal és rendszer szemlélettel felépített portál sokkal gyorsabb és egyszerűbb felhasználást, keresést tesz lehetővé minden felhasználónak.

Az új fejlesztésű oldalunk minden tekintetben megfelel az egyéni hirdetők, ingatlankeresők és a profi közvetítők és fejlesztők igényeinek. Minden felhasználójának egyszerű és gyors ingatlan feltöltést és keresést biztosít. Az irodáknak és a fejlesztőknek már előzőleg is kialakított saját virtuális irodai rendszerét még tovább fejlesztettük, számos hasznos funkcióval és kényelmi szolgáltatással.

A portál arculata, megjelenése és a felhasználóknak kínált széles körű szolgáltatások tartalma és minősége a Közvetítő irodáknak és az Ingatlan fejlesztőknek is egy kimondottan igényes hirdetési és reklám lehetőséget kínál a portálon, kedvező hirdetési díjakkal!


Ön magánfelhasználó? Szeretné eladó-kiadó ingatlanát hirdetni?

Akkor érdemes a sokingatlan.com ingatlan hirdető portált választania!

Az ingatlan keresők ma egyre szélesebb körben először az interneten kezdik el az újotthon keresést. Tapasztalataink szerint ilyenkor előnyben részesítik a könnyen kezelhető, átlátható és jó kereső rendszerrel kialakított ingatlan portálokat. A sokingatlan.com ingatlan hirdető portál széles körű megjelenést és nagyobb ismertséget kínál az Ön által az oldalon elhelyezett hirdetéséhez, így az ingatlan értékesítés sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válik.

A sokingatlan.com ingatlan hirdető portál technikai felépítésénél és kialakításánál figyelembe vettük a felhasználók eltérő igényeit és eltérő technika ismereteit. A portál keresési technikáját a magánfelhasználók szemszögéből egyszerűen és könnyen kezelhetően alakítottuk ki. Minden komolyabb internetes ismeretség és nagyobb gyakorlat nélkül is könnyen tud a felhasználó ingatlant keresni, hiszen a teljes keresési lehetőség egyértelmű felépítésű. Ha a magánfelhasználó hirdetés szeretne az oldalon elhelyezni az sem okozhat gondot, hiszem minden oldalon felkínáljuk ezt a lehetőséget a Magánszemélyeknek menüpontban. Számunkra fontos cél volt, hogy az internet nyújtotta előnyöket a magánfelhasználók és az üzleti partnereink is az ingatlan értékesítésben minél szélesebb körben kihasználhassák, úgy az ingatlanok megjelenésében és az egyedi reklámok elhelyezésének tekintetében. Ezen szempontok figyelembe vételével alakítottuk ki a portál új arculatát és az új fejlesztésű oldalunk révén létrehoztunk egy technikailag kiváló felépítésű portált.

Magánhirdetőknek kínáljuk:

A portálon díjmentesen regisztrálhatja magát és a regisztráció után magánhirdetőként egy hirdetést adhat fel. A hirdetést korlátlan alkalommal meghosszabbíthatja. Új építésű ingatlan hirdetése magánhirdetőként nem lehetséges, csak külön díjazás ellenében! A feltöltött hirdetésekhez különböző kiemelési formákat rendelhet, mellyel hatékonyabbá teheti a hirdetés megjelenését és növelheti az érdeklődők számát. A hirdetések kiemelése minden esetben díjköteles szolgáltatás, melyet a feladott ingatlanhirdetése saját hirdetéskezelő felületén rendelhet meg. Megrendelés után az összeg számlánkra történő beérkezését követően emelheti ki az ingatlant a választott kiemelési formában.

A magánhirdetők a portálon egy igényeses kialakított hirdetéskezelő felületet kapnak a regisztrációjuk után. Itt tölthetik fel a hirdetést, majd később itt módosíthatják, törölhetik azt. Ezen a felületen még több hasznos funkció is található. Az ingatlanhirdetés feladásán túl lehetőség van ingatlankereső igény feladására is, melyet a közvetítő partnereink kapnak meg. Önt az a partnerünk fogja keresni ajánlataival, aki a feladott ingatlanigénynek megfelelő ajánlatot tud kínálni.

A magánhirdetők által feladott hirdetéseket szigorúan ellenőrizzük, ha olyan hirdetést találunk, mely nem az ingatlan tulajdonosának hirdetése és egyértelmű, hogy a díjfizetés kikerülésére irányul, ezeket a hirdetéseket azonnal töröljük az adatbázisból. Ha ez többször előfordul, azonnal kiszámlázzuk a közületi díjszabásnak megfelelő hirdetési díjat. Ha a hirdetésre kiemelés lett rendelve a kiemelés díját nem térítjük vissza.

Portálunk az ingatlanpiac minden fontos részletét magába foglalja, így egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az ingatlankeresést és hirdetést. Szeretnénk, ha a szolgáltatásainkkal minden partnerünk elégedett lenne és ennek érdekében készek vagyunk a szolgáltatások jellegét az igényeknek megfelelően bővíteni, a szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejleszteni.

Helyezze el hirdetését Ön is a sokingatlan.com oldalán!

Ha Önnek ingatlanirodája, vagy új építésű beruházása van kérjük, tekintse meg a portál Hirdetési ajánlatát.

www.sokingatlan.com

Üzemeltető:

Immoverzum Bt.
Levelezési cím: 1656 Budapest, Pf. 138
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 8.30-16.30 óra között
Tel.: +36-1 / 231-07-44
Fax: +36-1 / 253-02-55
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com